Onze kracht

Begrijpen

Onze consultants ontwikkelden tijdens hun missies een doorgedreven begrip van de behoeften van elke sector. Door te luisteren en te analyseren, definiëren we heel nauwkeurig het exacte profiel waarnaar u op zoek bent.

Begrijpen

Aantrekken

De verwachtingen van potentiële kandidaten begrijpen en de voorgestelde functies juist, relevant en ambitieus beschrijven. Dat is onze basis om het beste talent aan te trekken.

Aantrekken

Selecteren

We gebruiken alle mogelijke technieken om de zeldzame parels te vinden. We verfijnen onze selectie opnieuw en opnieuw, tot we u alleen de waardevolste kandidaten kunnen voorstellen.

Selecteren

Motiveren

Opvolging en begeleiding staan centraal in onze filosofie. Uw beste garantie, is onze langetermijnvisie.

Motiveren

Ons credo

De arbeidsmarkt is continu in beweging. De eisen van bedrijven zijn heel precies. Kandidaten zijn erg veeleisend. Er staat veel op het spel.

Bij Neos kunt u rekenen op een technische en innoverende aanpak, die optimaal beantwoordt aan uw vraag en u altijd de ideale kandidaat voorstelt.

Daarbij investeren we ook veel tijd in het menselijke aspect, zodat we u de perfect match kunnen verzekeren.

Getuigenissen

Als een echte tovenaar haalt hij de meest complexe en zeldzame profielen uit zijn hoed tevoorschijn. Als hij niet vindt wat je zoekt, dan vindt niemand het. Bekwaam, ernstig en professioneel!

Jean LIBBRECHT
Directeur bij IPM-Immo

Didier is een echte vakman op het gebied van rekrutering en selectie.
Alle kandidaten worden met veel professionalisme en empathie behandeld en opgevolgd. Didier stelt ze op hun gemak en slaagt erin hun sterke punten te detecteren en uit te spelen. Zijn klanten biedt hij service, reactiviteit en een selectie van kwaliteitsvolle kandidaten. En dat alles met een heleboel sympathie, goed humeur en zijn typische brede glimlach.

Isabelle CROISET
HR consultant bij Baxter R&D Europe

Ik ken Didier al heel lang. Hij is een heel efficiënte en resultaatgerichte businesspartner. Dankzij zijn ervaring in verschillende CEO-functies begrijpt hij als geen ander de noden van elk soort bedrijf en matcht hij die op indrukwekkende manier met potentiële kandidaten. Bovendien heeft hij een geweldig gevoel voor humor. En dat is altijd leuk als we elkaar ontmoeten.

Neos Interim Management maakt van uw missie een succes.

Olivier BIBOT
Voormalig CEO, nu Senior consultant

Ik werk al tien jaar met Didier samen. Op het vlak van recruitment en assessment is hij een echte professional, die razendsnel de behoeften van elke bedrijfsomgeving begrijpt.
Didier is efficiënt maar discreet, beschikbaar en ruimdenkend. Hij heeft bovendien een goed gevoel voor humor, en dat is vandaag de dag meer dan welkom.
Ik beveel Didier aan om het nationale en internationale profiel te vinden dat u nodig hebt.

Benjamin COLAS
Consultant

Contacteer ons

Hebt u een vacature? Ontdek de knowhow en meerwaarde van Neos!

Our office:

19 Avenue des Volontaires
1160 Brussel

Phone:

Tel : + 32 2 77 11 444
Fax : +32 2 771 59 22

Neos - Executive Search